Kom verder

Kom verder

Wil je verder komen in je carrière? Bij Motip Dupli zien we je graag verder groeien in je vak. We leiden je op, zorgen dat je goed in je vel zit en helpen jou met het verbreden van je kennis. Wij zien jouw talent en bieden je de kans om stappen te zetten. Bij Motip Dupli komen we graag samen met onze medewerkers verder. Hierin betrekken we alle afdelingen en iedere medewerker binnen ons bedrijf. We hebben de neuzen dezelfde kant op staan en ons gezamenlijke doel voor ogen: spuitbussen produceren en wereldwijd tevreden klanten.

Goed opgeleid en lekker in je vel

Dat doel bereiken we door constant kwaliteit te leveren. Iets wat alleen mogelijk is met toppers van medewerkers die goed zijn opgeleid én lekker in hun vel zitten. Daarom staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Vanaf dag één zorgen we voor een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject. “Voordat ik aan de slag ging, kreeg ik verschillende cursussen, waaronder een e-learning over veiligheid en een stapelcursus”, aldus technisch operator Chris Rekers. We zorgen dat je snel in je functie groeit en je thuis voelt bij de Motip Dupli-familie.

Je Motip Dupli-kennis verbreden

Om ervoor te zorgen dat jij echt op je plek zit, staan we regelmatig stil bij jouw ontwikkeling. Waar sta je nu? Wat zijn je ambities en talenten? We blijven in gesprek en volgen jouw ontwikkeling nauwlettend. Is het tijd om je Motip Dupli-kennis te verbreden en je voor te bereiden op een nieuwe stap in je carrière? Dan krijg je van ons passende training. “Ik heb voornamelijk contact met Duitssprekende klanten. Met een taalcursus vanuit Motip Dupli, heb ik mij de taal eigen gemaakt”, zegt senior account manager Arne Strampel. Van taalcursus tot managementopleiding, wij zorgen dat je uitblinkt in je functie.

Talent in huis

Wist je dat er regelmatig mogelijkheden zijn om door te groeien binnen Motip Dupli? Wij zien jouw talent en bieden je de kans om stappen te zetten. Natuurlijk verwachten we van jou ook een proactieve houding. Nieuwe vacatures zetten we altijd eerst intern uit, want grote kans dat we het talent al in huis hebben. Lees hier de succesverhalen van collega’s die binnen Motip Dupli verder zijn gekomen.

Motip Dupli is ambitieus en altijd in beweging. Wij willen niets liever dat onze medewerkers met ons mee bewegen, maar ook zeker boven zichzelf uitstijgen. Wees welkom en kom verder bij Motip Dupli.

 

Wil jij bij ons aan de slag? 

Ontdek onze vacatures

Werken bij Motip Dupli


Motip Dupli is een internationale productieorganisatie met zo’n 300 medewerkers in Wolvega. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Met ons grote assortiment aan spuitbussen zijn we voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industrie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen, zijn we Europees marktleider in ons segment. En we blijven ambitieus. Samen met onze medewerkers willen wij verder komen. In alle lagen, in alle facetten met het gezamenlijke doel: spuitbussen produceren en tevreden klanten.

Bekijk onze vacatures

Motip Dupli B.V.

Wolfraamweg 2
8471XC Wolvega

hr@nl.motipdupli.com
0561-694400

Naar contact