Verhalen

Verhalen

Arne Strampel, senior accountmanager frontoffice bij Motip Dupli

Senior accountmanager frontoffice

“Je eigen ontwikkeling is bij Motip Dupli ontzettend belangrijk. Je krijgt er veel ruimte voor en fouten maken mag. Daar kun je van leren. Mijn klanten zitten in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Vanuit Motip Dupli heb ik een taalcursus gevolgd om mijn Duits bij te spijkeren. Eerder heb ik salestrainingen en Kenneth Smit trainingen gevolgd om verder te groeien als accountmanager. Qua persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd om meer op de voorgrond te treden, en dat helpt weer bij mijn professionele ontwikkeling. Het mooiste aan mijn werk vind ik het vele klantcontact en het contact met onze afdelingen. Zo weet ik wat wij kunnen betekenen voor de klant.”

Ontdek onze vacatures

Bas Witteveen, teamleider productie bij Motip Dupli

Teamleider productie, man, machine, spuitbussen, werken bij, Motip Dupli

“Ik ben begonnen als monteur en ben in zes jaar doorgegroeid naar teamleider. De volgende stap is in de functie als afdelingshoofd. Iedereen krijgt dezelfde kansen bij Motip Dupli, maar je moet jezelf wel laten zien. Wanneer we op een drukke dag met acht productielijnen werken, is er een team van 35 man aan het werk. Dan ben ik samen met een andere teamleider het vraagbaken. Samen lossen we eventuele problemen op. Het is belangrijk om je hoofd cool te houden en de mensen te motiveren. De trainingen in gesprekstechnieken en praktisch leidinggeven hebben mij geleerd hoe ik mijn team kan motiveren. Iets dat ook erg bruikbaar is buiten het werk.”

Ontdek onze vacatures

Chris Rekers, technisch operator bij Motip Dupli

Technisch operator, spuitbussen, fabriek, machines, werken bij Motip Dupli

“Als technisch operator ben ik niet gebonden aan één productielijn. Ik ben er voor het afstellen en ombouwen van de machines en het verhelpen van storingen. De functie bestond eerder nog niet en zit tussen de functies machine operator en teamleider in. Samen zorgen we ervoor dat de lijnen blijven draaien. Veiligheid is daarbij erg belangrijk. Daarom krijg je wanneer je bij Motip Dupli begint, e-learnings over veiligheid, training over Atex-richtlijnen en een stapelaarscursus. Daarnaast leidt Motip Dupli je op in de werking van de machines. Ik mag graag nieuwe dingen leren, ik wil uitdaging hebben. Wat de volgende stap wordt, weet ik nog niet. Voor nu doe ik vooral mijn best.”

Ontdek onze vacatures

Yoko Goldsblom, assistent teamleider magazijn bij Motip Dupli

Assistent teamleider magazijn, stellingen, pompwagen, vrouw, werken bij Motip Dupli

“In 2008 had ik naast mijn studie een bijbaan bij Motip Dupli. Daar was ik tijdelijk mee gestopt, maar nadat ik was afgestudeerd als fysiotherapeut, kon ik geen baan vinden. Gelukkig mocht ik terugkomen bij Motip Dupli. Het werk in het magazijn is afwisselend en ik ben overal inzetbaar. Inloop van goederen, orders klaarmaken voor de klant, voorraden checken. Het is iedere dag een verrassing wat ik ga doen. De onderlinge werksfeer is erg prettig. Leuke collega’s zijn voor mij ook erg belangrijk. De combinatie van fysiek werken en de verantwoordelijkheden als assistent teamleider passen ook goed bij mij. Voor nu heb ik geen hoge ambities. Ik zit vooral op mijn plek.”

Ontdek onze vacatures

Werken bij Motip Dupli


Motip Dupli is een internationale productieorganisatie met zo’n 300 medewerkers in Wolvega. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Met ons grote assortiment aan spuitbussen zijn we voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industrie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen, zijn we Europees marktleider in ons segment. En we blijven ambitieus. Samen met onze medewerkers willen wij verder komen. In alle lagen, in alle facetten met het gezamenlijke doel: spuitbussen produceren en tevreden klanten.

Bekijk onze vacatures

Motip Dupli B.V.

Wolfraamweg 2
8471XC Wolvega

hr@nl.motipdupli.com
0561-694400

Naar contact