Over Motip Dupli

Over Motip Dupli

Je hebt misschien al een bepaald beeld bij Motip Dupli, maar zodra je bij ons binnenstapt, gaat er een wereld voor je open. We zijn gespecialiseerd in spuitbussen met (auto)lakken, remmenreiniger, siliconensprays en meer. Spuitbussen die vanuit Wolvega de hele wereld over gaan. Maar we zijn óók gespecialiseerd in de ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn een internationaal productiebedrijf waar de kansen voor het oprapen liggen. Kom verder!

 

Vanuit Wolvega de wereld over

Wereldwijd heeft Motip Dupli zo’n 1.000 medewerkers, waarvan 300 in Wolvega. Met een productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen per jaar en locaties in heel Europa, mogen we onszelf Europees marktleider noemen. Met de merken MoTip, DUPLI-COLOR, presto, ColorMatic en ColorMark hebben we een breed assortiment en zijn we voornamelijk actief in de automotive, doe-het-zelf (huis & hobby en kunst) en industrie. En we zeggen wel spuitbussen, maar we produceren ook lakstiften, stopverf, kwastbussen, triggers en flacons.

Korte geschiedenis Motip Dupli Group

  • Oprichting Vogelsang AG (Zwitserland) in 1946
  • Oprichting MoTip B.V. (Nederland) in 1967
  • Oprichting VoMo Corporation in 1996
  • Succesvolle fusie tot MOTIP DUPLI Group in 1998

Jouw ontwikkeling centraal

Kijk, de kwaliteit van onze producten vinden we erg belangrijk. We zijn er groot mee geworden. Maar we weten ook dat we voor die kwaliteit, toppers van medewerkers nodig hebben. Daarom vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk; een goede opleiding, doorgroeimogelijkheden en innovatief meedenken in de organisatie. Of je nu als operator, magazijnmedewerker of accountmanager bij ons werkt, we geven je de handvatten om je te ontwikkelen en jezelf te ontdekken.

Lerende organisatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan omarmen we je in een hecht team. Motip Dupli biedt een prettige werkomgeving waar veiligheid en werkplezier voorop staan. We hebben zorg voor onze collega’s. Ook als het even minder gaat, zijn we er voor je! Naast jouw ontwikkeling, besteden we veel tijd en aandacht aan verbeteringen binnen de organisatie en het benutten van mogelijkheden. We noemen onszelf ook wel een lerende organisatie. Kom verder bij Motip Dupli en ontdek hoe jij met ons mee kunt groeien.

Ontdek onze vacatures

Werken bij Motip Dupli


Motip Dupli is een internationale productieorganisatie met zo’n 300 medewerkers in Wolvega. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Met ons grote assortiment aan spuitbussen zijn we voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industrie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen, zijn we Europees marktleider in ons segment. En we blijven ambitieus. Samen met onze medewerkers willen wij verder komen. In alle lagen, in alle facetten met het gezamenlijke doel: spuitbussen produceren en tevreden klanten.

Bekijk onze vacatures

Motip Dupli B.V.

Wolfraamweg 2
8471XC Wolvega

hr@nl.motipdupli.com
0561-694400

Naar contact